Waljinah – Walang Kekek

[00:12]Canting kali
[00:25]Man paman.. paman.. paman..
[00:33]Wong mbedang kepalang kali
[00:42]Putung wote putung wote putung wote
[01:08]Tak sengguh putung atine.. sorry man mawon

[01:32]Walang kekek menclok neng tembok
[01:39]Mabur maneh menclok neng pari
[01:44]Ojo ngenyek yo mas karo wong wedok
[01:50]Yen di tinggal lungo setengah mati

[01:55]ee ooo e
[01:58]yaa ee yaa… ee yaa ee..
[02:04]yae yaeo yaeo…
[02:08]Manuk Sriti kecemplung banyu
[02:14]Bengi ngimpi awan ketemu

[02:19]Walang Abang menclok neng koro
[02:25]Walang biru walange putih
[02:30]Bujang mane yo mas ora ngluyuro
[02:36]Sing wis duwih bojo ra tau mulih

[02:41]ee ooo e
[02:44]yaa ee yaa… ee yaa ee..
[02:52]yae yaeo yaeo…
[02:55]Andeng-andeng ana pilingan
[03:00]Aja dipandeng mundak kelingan

[03:06]Walang kekek walange kadung
[03:12]Walang kekek menclok neng kudung
[03:18]Rabi tuwo yo mas t’rimo luwung
[03:24]Watone ra di tinggal lungo

[03:28]ee ooo e
[03:30]yaa ee yaa… ee yaa ee..
[03:33]yae yaeo yaeo…
[03:41]Omah gedek ya mas tak saponane
[03:47]Abot enteng tak lakonane

[03:53]Walang ireng mabur mbre ngeng ngeng
[03:59]Walang ireng dowo sutange
[04:05]Yen pada seneng ya mas ojo mung mandeng
[04:10]Golekono neng ndi omahe

[04:15]ee ooo e
[04:18]yaa ee yaa… ee yaa ee..
[04:24]yae yaeo yaeo…
[04:29]Bisa nggandang yo mas rabisa nyuling
[04:35]Bisa nyawang ra bisa nyanding

[04:41]Walang kekek walange kayu
[04:46]Walang kayu tiba neng lemah
[04:52]Yen kepingin yo mas arep melu aku
[04:58]Yen mung trimo tak kon njogo omah

[05:03]ee ooo e
[05:06]yaa ee yaa… ee yaa ee..
[05:12]yae yaeo yaeo…
[05:16]Walang kekek walange kadung
[05:22]Walang kekek sampun rampung

[00:12]Canting kali
[00:25]Man paman.. paman.. paman..
[00:33]Wong mbedang kepalang kali
[00:42]Putung wote putung wote putung wote
[01:08]Tak sengguh putung atine.. sorry man mawon

[01:32]Walang kekek menclok neng tembok
[01:39]Mabur maneh menclok neng pari
[01:44]Ojo ngenyek yo mas karo wong wedok
[01:50]Yen di tinggal lungo setengah mati

[01:55]ee ooo e
[01:58]yaa ee yaa… ee yaa ee..
[02:04]yae yaeo yaeo…
[02:08]Manuk Sriti kecemplung banyu
[02:14]Bengi ngimpi awan ketemu

[02:19]Walang Abang menclok neng koro
[02:25]Walang biru walange putih
[02:30]Bujang mane yo mas ora ngluyuro
[02:36]Sing wis duwih bojo ra tau mulih

[02:41]ee ooo e
[02:44]yaa ee yaa… ee yaa ee..
[02:52]yae yaeo yaeo…
[02:55]Andeng-andeng ana pilingan
[03:00]Aja dipandeng mundak kelingan

[03:06]Walang kekek walange kadung
[03:12]Walang kekek menclok neng kudung
[03:18]Rabi tuwo yo mas t’rimo luwung
[03:24]Watone ra di tinggal lungo

[03:28]ee ooo e
[03:30]yaa ee yaa… ee yaa ee..
[03:33]yae yaeo yaeo…
[03:41]Omah gedek ya mas tak saponane
[03:47]Abot enteng tak lakonane

[03:53]Walang ireng mabur mbre ngeng ngeng
[03:59]Walang ireng dowo sutange
[04:05]Yen pada seneng ya mas ojo mung mandeng
[04:10]Golekono neng ndi omahe

[04:15]ee ooo e
[04:18]yaa ee yaa… ee yaa ee..
[04:24]yae yaeo yaeo…
[04:29]Bisa nggandang yo mas rabisa nyuling
[04:35]Bisa nyawang ra bisa nyanding

[04:41]Walang kekek walange kayu
[04:46]Walang kayu tiba neng lemah
[04:52]Yen kepingin yo mas arep melu aku
[04:58]Yen mung trimo tak kon njogo omah

[05:03]ee ooo e
[05:06]yaa ee yaa… ee yaa ee..
[05:12]yae yaeo yaeo…
[05:16]Walang kekek walange kadung
[05:22]Walang kekek sampun rampung

Advertisements

Waljinah – Jangrik Genggong

[00:19]Kendal kaline wungu, aja kenal karo aku
[00:26]Lelene mati digepuk, gepuk nganggo walesane
[00:33]Suwih ora petuk, ati sido remuk
[00:38]Kepetuk mung suwarane

[00:42]ee.. ya’e.. ya’e..
[00:45]ee.. ya’e.. ya’e ya’e ya’e
[00:49]Jangrik… genggong jangrik… genggong
[00:55]Luwih becik omong kosong

[02:25][00:58]Semarang kaline banjir jok sumelang rah dipikir
[02:32][01:05]jangkrik upo sobo neng tonggo Manggone neng tengah joblang
[02:38][01:11]Wis watake priyo jare ngaku jaka tekan ndalan selewengan

[02:48][01:21]ee.. ya’e.. ya’e..
[02:51][01:24]ee.. ya’e.. ya’e ya’e ya’e
[02:55][01:28]Jangrik… genggong jangrik… genggong
[03:01][01:34]Wani nglirik sepi uwong

[03:06]Yen ngetan bali ngulon tiwas edan ra kelakon
[03:12]Yen ngrujak ngrujako nanas ojo ditambahi kweni
[03:19]Kene tiwas nggagas awak adem panas jebul ono sing nduweni

[03:29]ee.. ya’e.. ya’e..
[03:32]ee.. ya’e.. ya’e ya’e ya’e
[03:36]Jangrik… genggong jangrik… genggong
[03:42]Sampun cekap moso borong

Waljinah – Ande Ande Lumut

[00:11]Putraku Si Ande Ande Lumut
[00:18]Temuruno ono putri kang unggah-unggahi
[00:28]Putrine ngger sing ayu rupane
[00:37]Kleting Abang iku kang dadi asmane

[01:25]Putraku Si Ande Ande-ande Lumut
[01:33]Temuruno ono putri kang unggah-unggahi
[01:43]Putrine ngger sing ayu rupane
[01:52]Kleting Ijo iku sing dadi asmane

[02:39]Putraku Si Ande-ande Ande Lumut
[02:49]Temuruno ono putri kang unggah-unggahi
[02:58]Putrine ngger sing ayu rupane
[03:07]Kleting Biru iku sing dadi asmane

[03:17][02:02][00:46]Duh.. ibu kulo mboten purun
[03:28][02:11][00:56]Aduh ibu kulo mboten medun
[03:37][02:20][01:06]Nadyan ayu sisane Si Yuyu Kangkang

[03:57]Putraku Si Ande Ande-ande Lumut
[04:05]Temuruno ono putri kang unggah-unggahi
[04:15]Putrine kang olo rupane
[04:24]Kleting Kuning iku kang dadi asmane

[04:34]Aduh ibu kulo inggih purun
[04:43]Keng putro inggih bade medun
[04:53]Nadyan olo meniko kang putro suwun

[05:05]Piye to ngger kowe kuwi
[05:08]sing ayu-ayu ora gelem
[05:11]malah sing olo kok ditompo ki
[05:14]piye to ngger

[05:18]Oh.. inggih..
[05:20]Sejatosipun pun Kleting Kuning puniko
[05:24]inggih garwo kulo kiyambek
[05:25]pun Dewi Sekartaji ibu